Model energètic

Articles

MÉS aposta per la implantació dels vehicles 100% elèctrics als municipis de les illes

El Consell de Mallorca i la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat col•laboren per tal d’impulsar l’adquisició de vehicles 100% elèctrics per part dels ajuntaments de les illes i aprofitar així les energies renovables. El conseller de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca, Joan (...)

El Consell destina 1,6 milions d’euros per a l’adquisició de vehicles elèctrics per als ajuntaments

Amb aquesta nova línia de subvencions, cada ajuntament de Mallorca disposarà de 30.000 euros per a l’adquisició de vehicles de propulsió cent per cent elèctrica per a la prestació de serveis de competència municipal. El conseller de MÉS i titular de Desenvolupament Local, Joan Font, acompanyat del (...)

MÉS proposa gravar el sistema energètic tradicional i aquesta recaptació invertir-la en renovables

Aquesta proposta permetria doblar la inversió actual de les Illes en producció d’energia alternativa "La Fiscalitat ambiental ha de servir per canviar el model energètic", ha assenyalat el diputat de MÉS per Mallorca, Antoni Reus. L’objectiu és gravar el model energètic fòssil per tal de de (...)

MÉS contra la decisió del govern del PP de convertir-nos en l’Estat que més restringeix l’autoconsum del món

L’objectiu del reial Decret del govern espanyol és minimitzar la pèrdua d’ingressos que aquest tipus de consum pot causar a les grans companyies elèctriques. MÉS per Mallorca i MÉS per Menorca han presentat una proposició no de llei instant a la seva derogació El passat divendres 9 d’octubre el (...)

Joan Font anuncia una convocatòria per a l’elaboració de certificacions energètiques dels edificis municipals

La convocatòria, que es posarà en marxa dins el proper mes d’octubre, anirà destinada a municipis de menys de 20.000 habitants els quals podran elaborar una acreditació energètica d’un dels seus edifici públics. El conseller de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca ha anunciat aquesta (...)

El grup MÉS exigeix l’aplicació de la nova normativa de carreteres a la línia d’alta tensió d’Alcúdia

El diputat David Abril afirma que “el Govern dóna l’esquena a les famílies per facilitar a Red Eléctrica el seu pas per davant l’escola pública Norai del Port d’Alcúdia. Hi ha alternatives” Mares i pares del col·legi Norai i la coordinadora de les Amipas dels centres educatius d’Alcúdia, han exigit (...)