LGTB

Articles

MÉS per Mallorca participa en el nou consell LGTBI

Es tracta del màxim òrgan de participació i de consulta en matèria LGTB de les illes, i la seva constitució estava prevista per la legislació autonòmica. MÉS per Mallorca va mostrar el seu compromís amb els drets de les persones LGTBI amb el suport a l’acte de constitució del Consell LGTBI. Es (...)

Campanya per denunciar els delictes d’odi

La Conselleria de Serveis Socials i Cooperació col·labora amb l’associació Ben Amics en una campanya dirigida a denunciar els delictes d’odi relacionats amb l’orientació sexual i/o identitat de gènere. A través de fulletons i cartells informatius es pretén donar visibilitat a un dels delictes d’odi més (...)

Campanya de sensibilització LGTBI per a adolescents

L’objectiu general de la campanya és sensibilitzar la comunitat educativa sobre la realitat LGTBI a les Illes Balears, la diversitat sexual i la identitat de gènere i va adreçada a joves entre 12 i 16 anys (ESO), a professorat d’educació primària i educació secundària i a joves en risc d’exclusió (...)

Cap a una societat més justa

Entra en el Parlament la llei per a garantir els drets LGTBI i amb l’abstenció del PP i Ciutadans El diputat de MÉS, Nel Martí qui ha coordinat aquesta llei que té com a objectiu garantir els drets LGTBI i eradicar la LGTBIfòbia, va reconèixer la lluita de les organitzacions que defensen els Drets (...)

MÉS proposa agilitar el ritme parlamentari i prioritzar les lleis que millorin la vida de les persones

Capellà: “Si volem canvis, hem de fer més feina. Les lleis de la renda social, al de fosses o la LGTB no poden esperar” MÉS vol revisar el funcionament del Parlament “per dedicar més temps a la tasca legislativa”, assenyala el portaveu David Abril, qui recorda que hi ha lleis, esperant per entrar (...)