Recuperem el futur #somMÉS

El canvi polític i social és absolutament necessari davant un Govern antidemocràtic i antimallorquí, obsessionat en destruir tots els consensos socials aconseguits des de la recuperació de la democràcia a la nostra terra. No volem tornar 40 anys enrere, volem seguir construint una Mallorca millor i per això no ens podem quedar de braços plegats. Ens hem de mobilitzar.

Perquè un canvi sigui possible és necessari que tota la ciutadania progressista s’hi sumi, que tots els qui estimam Mallorca ens mobilitzem. Amb aquest esperit em posat en marxa una campanya d’informació i participació arreu dels municipis per estendre la conscienciació de que el canvi és urgent i imminent. I el projecte MÉS per Mallorca està preparat per liderar aquest canvi! Perquè cada dia som més gent qui treballam perquè aquest canvi sigui possible! #SomMÉS

Cada dia som més els qui volem un canvi que ens permeti recuperar l’esperança, recuperar un horitzó cap a on mirar, recuperar els projectes de vida que ara estan truncats per unes polítiques errades, recuperar la capacitat de ser feliços en aquesta societat. Volem recuperar el futur que ens han robat!