Inscripció al llistat electoral de les primàries de MÉS per Mallorca 2018

Inscripció per votar a les primàries de MÉS per Mallorca

Atenció: inscripció tancada!

El 10 de novembre triarem les persones que integraran les llistes de MÉS per Mallorca al Parlament i al Consell de Mallorca a partir del tercer lloc de la llista.

Recorda que si ets militant o simpatitzant de MÉS per Mallorca, ja formes part del llistat electoral per a votar a les primàries. Així mateix, també formes part del llistat electoral si et vares inscriure per a la primera fase de les primàries celebrades el 9 de juny. Si tens algun dubte al respecte, posa’t en contacte amb la Comissió de Primàries de MÉS per Mallorca escrivint un correu a primaries@mespermallorca.cat.

Si no ets militant ni simpatitzant però resideixes a Mallorca, tens més de 16 anys, no formes part de cap altra formació política i estàs d’acord amb els principis de MÉS per Mallorca, et pots inscriure per votar a les eleccions primàries de MÉS per Mallorca fins al 29 d’octubre a les 14 hores.

El vot es pot exercir de manera presencial o per via telemàtica (per internet). Per exercir la modalitat de vot telemàtic, hauràs de marcar la casella adequada al formulari i adjuntar el teu document d’identitat escanejat. A més, hauràs de disposar d’una adreça de correu electrònic pròpia i diferenciada, ja que el sistema de votació telemàtica no permet que s’inscriguin més d’una persona amb la mateixa adreça electrònica.

Si ets militant de MÉS per Mallorca o ja formes part del llistat de votants de les primàries, i vols exercir el teu vot electrònicament o el vols exercir a un municipi distint del teu municipi de residència, ho has de comunicar a la Comissió de Primàries enviant un correu a primaries@mespermallorca.cat abans del 29 octubre a les 14 hores.La inscripció al llistat electoral és del 15 de setembre al 29 d’octubre a les 14.00h. Un cop finalitzat el termini, no es podrà canviar la modalitat d’exercici de vot (presencial o electrònica) ni el municipi de votació.

DADES PERSONALS
[Obligatori] :
[Obligatori] :
:
[Obligatori] :
[Obligatori] :
[Obligatori] :
INSCRIPCIÓ
Declaro que som militant de MÉS per Mallorca i vull exercir el meu vot electrònicament o bé en un municipi distint del meu municipi de residència.
Marcau l’opció per exercir el vot [Obligatori] :
  •  
  •  
:
:
:
: ?
INFORMACIÓ
Us informam que la finalitat única de les dades recollides és gestionar la vostra sol·licitud d’inscripció al cens electoral per a les primàries que celebri MÉS per Mallorca de cara a qualsevol comtessa electoral. Les dades sol·licitades són necessàries per complir amb l’esmentada finalitat i, per tant, el fet de no obtenir-les impedeix aconseguir-la. MÉS per Mallorca es compromet a respectar la confidencialitat de les vostres dades, a utilitzar-les d’acord amb la finalitat esmentada i a no cedir-les a tercers. En qualsevol moment us podeu donar de baixa del cens enviant un correu electrònic a primaries@mespermallorca.cat Un cop tancat el cens per a cada procés de primàries, no es podrà canviar la modalitat d’exercici de vot (presencial o telemàtic).