Candidatures presentades a les primàries de MÉS per Mallorca 2018

CANDIDATURES AL PARLAMENT DE LES ILLES BALEARS

FINA SANTIAGO

Me present a les Primàries per ser la candidata de MÉS a la Presidència del Govern de les Illes Balears l’any 2019.

Des del compromís, els fets, la gestió i les polítiques decidides per a la gent de la nostra terra, tenim el repte de reeditar els governs d’esquerres i seguir prenent decisions que ens facin créixer com a país.

Aquestes Primàries ens han de servir per mobilitzar-nos, encoratjar-nos i reforçar tot allò que representem. Sense dubte la principal força que tenim a MÉS són les persones i la nostra capacitat de canviar les coses.

MIQUEL ENSENYAT

D’aquí a un any viurem unes eleccions molt importants. Ens jugam consolidar les polítiques progressistes, sobiranistes, feministes i ecologistes que tot just hem començat.

No podem perdre aquesta oportunitat i MÉS per Mallorca ha de ser present per seguir avançant en la construcció d’un nou país. Ho hem de fer garantint i liderant polítiques transformadores.

Tenc ganes i forces per aportar la meva experiència com a batle i president del Consell. Ara, des del Govern vull seguir fent feina per la gent. De fet, el benestar de les persones i la defensa dels drets col·lectius han estat sempre la meva principal motivació política.

CANDIDATURES AL CONSELL DE MALLORCA

GUILLEM BALBOA

Mallorca és una terra producte d’intercanvis i aportacions culturals que s’han anat succeint al llarg de la història. Aquesta diversitat és la que ens ha fet ser el que som: mallorquins i mallorquines.

Però ens trobam en un moment de profundes transformacions.

Crec sincerament que el fenòmen que més i millor defineix l’esdevenir de Mallorca els darrers 100 anys és el CANVI, la transformació: canvi en la configuració social, canvi cultural, els canvis derivats de les amenaces al nostre patrimoni mediambiental i territorial, les profundes transformacions que provoca la revolució digital i tecnològica, la revolució feminista, la creixent desigualtat social, el final de les societats homogènies... En definitiva: l’incertesa com a horitzó però també com a gran oportunitat.

Som i serem el que voldrem però ho hem de definir ara. Tenim el deure històric i la gran oportunitat de sentar les bases del que volem ser els propers cent anys. I això just ho podem fer de manera inclusiva, entre totes i tots.

Vull capitalitzar la idea d’una Mallorca plural, diversa, complexa, a vegades fràgil, molt fràgil, però també dinàmica i creativa. I sobretot la vull nítidament d’esquerres. Per això serà un plaer i una aportació imprescindible comptar amb el vostre suport.

Moltes gràcies!

BEL BUSQUETS

Vivim un moment polític excepcional, al qual no ens podem resignar. La gent d’esquerres, ecologista, sobiranista i feminista hem de sortir a guanyar el 2019. Mallorca necessita que MÉS continuï liderant un Consell clarament progressista. Un Consell que vull modern, àgil i útil. Un Consell que treballi per a les persones, colze a colze amb els ajuntaments. Un Consell que pensi en el territori, que planifiqui la Mallorca justa, lliure i sostenible que desitjam avui, però sobretot demà.

Per això, em present a cap de llista del Consell. I també sé que tot això és una feina col·lectiva, en què ets imprescindible. Amb tu, anam a MÉS.