Democràcia Oberta

MÉS t’obre les portes de les institucions

Vols conèixer el Parlament o l’Ajuntament de Palma des de dins i conversar amb els nostres representants a les institucions? Hem posat en marxa els programes #ParlamentObert i #CortObert, de visites guiades al Parlament i a Cort, en les quals podreu conèixer les dependències d’aquestes institucions i la seva història, i també debatre temes d’interès polític amb els diputats, diputades, regidors i regidores de la coalició.

Articles d’aquesta secció

#CortObert

#CortObert Vols conèixer l’Ajuntsment de Palma des de dins i conversar amb els regidors i la regidora del grup MÉS? Hem posat en marxa el programa #CortObert, de visites guiades a l’ajuntament, en les quals podreu conèixer les dependències del consistori i la seva història, i també debatre temes (...)

#ParlamentObert

#ParlamentObert Vols conèixer el Parlament des de dins i conversar amb els diputats i diputades del Grup MÉS? El passat mes de novembre varem començar a el programa #ParlamentObert, de visites guiades al Parlament, en les quals podreu conèixer les dependències de la cambra i la seva història, i (...)