Prospeccions a les costes de les illes

MÉS per Mallorca diu NO!

MÉS per Mallorca es mobilitza i és partícip de la mobilització social i el consens polític existent davant l’amenaça de dur a terme prospeccions petrolieres davant les costes d’Eivissa i que podrien posar en perill la conservació del medi natural de la zona i de la resta de les Illes Balears així com de tot el Mediterrani.

La coalició dóna suport a la campanya d’al·legacions a l’Estudi d’impacte ambiental dels sondejos sísmics a les aigües del golf de València, entre Eivissa i Formentera i la costa de Llevant.

Us animam a que presenteu el model d’al·legació a qualsevol oficina de registre perquè quedi constància de la vostra oposició a aquesta amenaça!

En aquest sentit, els grups institucionals de MÉS han donar una passar endavant i sol·licitaran que les administracions públiques, Ajuntament de Palma, Consell de Mallorca i Govern de les Illes Balears, facilitin a tota la ciutadania el registre de noves al·legacions en contra d’aquestes prospeccions petrolieres.

Això, a través de dues mesures concretes. Per una part, posant a la disposició dels ciutadans còpies del model d’al·legació a les totes les oficines de registre. I en segon lloc, que s’habiliti a les webs corporatives corresponents un espai on la ciutadania pugui descarregar-se aquest model d’al·legació i informació sobre com registrar-la.

PDF - 78.6 kB
Model tipus d’al·legació sobre prospeccions petrolieres

Cal recordar que la data límit de presentació d’al·legacions és el proper 22 de febrer

Te contam una mica el que ha succeït aquests darrers anys...

Notícies relacionades
- MÉS per Palma insta a Cort a facilitar el registre d’al·legacions en contra de les prospeccions petrolieres a Balears
- Front comú des de Balears per aturar les prospeccions
- Bauzá s’excusa amb mentides per no explicar què farà per aturar les prospeccions petrolieres
- El Grup MÉS presenta al·legacions per aturar les prospeccions petrolieres a les costes balears
- El PP, contra una moratòria a les prospeccions
- Joan Baldoví (Compromís) representarà la gent de les Illes Balears i del PSM-IV-ExM al Congrés dels Diputats

P.-S.