#MALLORCAnoésunFEMER

Campanya d’al·legacions contra la importació de residus i per la modificació del contracte amb TIRME

GIF - 63.5 kB

El passat 14 de febrer de 2013, el govern del PP al Consell de Mallorca va aprovar una modificació del contracte amb TIRME, empresa concessionàriade la gestió dels residus a Mallorca, que li permet cremar fems de fora de Mallorca, un despropòsit que afectarà al medi ambient de Mallorca, a la nostra salut, i a la nostra economia.

Creim important que tothom: partits polítics, entitats socials, persones a títol individual,... pugui al·legar aquest contracte, i així incrementar la pressió per a que es modifiqui la política de gestió de residus d’aquesta illa, per fer-la més sostenible i més responsable.

Així doncs, hem obert una campanya d’al·legacions, per fer una crida a la ciutadania per fer saber al Govern del Consell de Mallorca i al PP que no volem importar residus, que NO VOLEM SER EL FEMER D’EUROPA, basta d’hiPPocresia.

Les al·legacions s’han de presentar abans del 23 de març al registre del Consell de Mallorca. També ens les podeu fer arribar a nosaltres, i les presentarem totes juntes, a:

Grup MÉS per Mallorca - Consell de Mallorca
Carrer del Palau Reial, 1
07001 - Palma.

Descarrega el model d’al·legacions, podeu fer les modificacions que considereu.

Articles relacionats
MÉS per Mallorca s’oposa al nou Pla Director de Residus del Consell

Si teniu qualsevol comentari o aportació, estem a la vostra disposició a
info@mespermallorca.net

Documents adjunts

2 Missatges

 • 14 de març de 2013 09:38
  #MALLORCAnoésunFEMER , per  Bernat Vicens

  Vivim a menys de 3 kms. de la maleïda incineradora. A més de tots els arguments ja dits, destac l’argument més que suficient per a mi i la meva família, veïnats i ciutadans: ens hem de resignar a respirar la contaminació durant tota la resta de la nostra vida?, o hem de organitzar ja una acció per fer saltar pels aires el vostro montatge?.
  Bernat Vicens

  • 20 de març de 2013 13:12
   #MALLORCAnoésunFEMER , per  David

   Bones Bernat!
   El problema no és el que ja tenim amb la incineradora, sinó que es negui fins i tot la possibilitat d’albirar un calendari de canvi de sistema de tractament de residus, menys agressiu amb el medi en el qual vivim. Cal serguir lluitant, salut!
   David Abril