Elaboram polítiques

MÉS per Mallorca és un projecte polític que neix de la voluntat i vocació d’enfortir una majoria social, diversa però compromesa, que busca una Mallorca millor, un futur millor per als ciutadans i ciutadanes d’aquesta illa. És per això que MÉS enforteix aquest projecte dia a dia de la mà de les persones que participen de forma compromesa en tots els àmbits de la nostra societat, en l’àmbit social, econòmic, cultural, ecologista i nacional.

Són aquestes persones les que contribueixen a conformar la proposta política per fer de Mallorca un lloc millor, una Mallorca MÉS habitable, MÉS sostenible, MÉS activa, MÉS sobirana, MÉS democràtica i MÉS social.

D’aquesta manera, MÉS per Mallorca iniciarà en els propers mesos un procés obert i totalment participatiu de la mà de la ciutadania i els espais de treball sectorials amb l’objectiu de aprovar en una Assemblea General els eixos estratègics i programàtics. Aquestes polítiques prioritàries son els compromisos que adquirirà MÉS per Mallorca de cara als proper comicis del 2015 però sobretot amb perspectiva de futur i la mirada posada en el 2020. Perquè necessitam recuperar el futur, l’hem de començar a construir ara, decidint polítiques, amb tu.