Blocs temàtics

A aquesta secció podreu trobar algunes de les propostes de MÉS respecte aSi vols conèixer amb més profunditat les nostres propostes, consulta el següents documents:
- Document de diagnòstic.
- Document de proposta política

Si vols participar en aquest projecte i fer les teves propostes, vine a l’assemblea constituent del 26 d’octubre.
- Inscriu-te
- Més informació

Articles d’aquesta secció

MÉS Economia i Medi Ambient

L’economia ha d’obeir al bé comú, un plantejament que passa per la democratització de les decisions econòmiques, les quals no poden ser només patrimoni d’una elit quan el que hi ha en joc és la dignitat de la majoria. Cal diàleg obert i permanent amb tots els agents econòmics i socials i sobretot, una (...)

MÉS Transparència, Participació i Sobirania

Creiem en la necessitat de polititzar la societat per connectar les lluites socials amb les respostes polítiques que solucionin el malestar social. Per a aconseguir-ho les demandes ciutadanes i la tasca política ha d’anar de la mà i s’han d’alimentar mútuament. Creiem que la política ha de ser la (...)

MÉS Serveis públics i cohesió social

Els serveis públics (de qualitat, i d’abast universal) són un dels elements fonamentals que permeten la cohesió social d’un país i possibiliten que les persones puguin dur a terme els seus projectes de vida. Per això volem MÉS salut, MÉS educació, MÉS cultura i MÉS benestar social. SALUT Volem MÉS (...)