Vicenç Vidal, designat com a senador autonòmic

Joan Mas ’Collet’ pren possessió com a diputat del Parlament


Vicenç Vidal ha estat designat aquest dijous com a senador autonòmic, mentre que Joan Mas ’Collet’ ha promès el seu càrrec com a diputat. Així, l’exconseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, s’ha mostrat decidit a defensar els drets de la ciutadania de Balears des del Senat i les llibertats i drets, no només dels illencs i illenques sinó de tota la societat, ja que "que hi hagi segons quins grups al Parlament demostra que potser les nostres lluites més antigues avui dia tenen més vigor que mai".

Així, Vidal ha apuntat que farà feina de manera "transversal" en per protegir la mar i el territori balear, a més de la seva llengua i cultura. El senador ha incidit en el repte d’aconseguir un millor finançament per a Balears, més enllà de l’objectiu d’aconseguir un millor Règim Especial per a l’Arxipèlag.

Per la seva banda, el ja diputat de MÉS per Mallorca Joan Mas ’Collet’ ha promès el seu càrrec per imperatiu legal "des dels valors republicans, amb fidelitat a la terra i al país i sense reunciar al dret a l’autodeterminació del poble".