Units Podem MÉS dona un missatge d’esperança amb Demain

Més de 60 persones a la projecció d’un documental fer per gent i per a gent que creuen que un altre món és possible


A Cineciutat UnidesPodemMÉS ha organitzat avui de matí una activitat diferent per una campanya atípica, a la qual la visió en positiu i els somriures són els senyals d’identitat que diferencien aquesta coalició de la resta de partits.

A la projecció que s’ha duit a terme aquest matí a les 12 hores han participat més de 60 persones, que han pogut veure al documental que parteix d’un informe que anuncia la desaparició de la part de la Humanitat d’aquí a 2100. Demain sobretot es preocupa d’investigar com a diferents països s’han trobat respostes i solucions reals i efectives, amb projectes on hi ha implicats milers de persones, institucions i empreses que fan realitat projectes que demostren que un altre món és possible. Partint de l’alimentació, passant per l’energia i l’economia, tot connectat amb la política i l’educació.

Després de la projecció del documental, la candidata al Congrés de la coalició Mae de la Conxa ha destacat el missatge optimista del documental. "És molt esperançador veure com la gent un cop més, cerca alternatives a la crisi ecològica que està vivint el planeta’, I posteriorment ha afegit: "La tasca dels representants és encoratjar un nou model productiu que posi a la gent i al planeta davant dels beneficis de l’1%’

Per la seva banda la candidata al Senat de la coalició per MÉS per Mallorca, Sara Martín ha criticat la forma de fer política en l’àmbit estatal ja que "afavoreix les classes altes, la corrupció i els agents implicats en la destrucció del medi ambient i del territori. Amb aquest documental hem pogut comprovar que existeixen altres opcions a l’impost al sol, a la LOMCE i al benefici d’uns pocs vers la majoria d la societat". En aquest sentit també s’ha pronunciat David Abril: "Davant la por que es vol imposar en aquesta campanya des d’Units Podem MÉS volem donar un missatge d’esperança, com el d’aquest documental, perquè hi ha moltes experiència que permeten pensar en un altre sistema global des del nivell local"