Unides Podem MÉS surt a guanyar les eleccions

La candidatura que farà sentir la veu del poble de les Illes Balears


A la plaça Paris, animada per la música del grup Much Xaranga, amb un ambient festiu, avui la coalició Units Podem MÉS ha donat el sus a la campanya electoral, després de destapar els cartells de la candidatura. El cap de llista de la coalició Juan Pedro Yllanes ha explicat quins seran els eixos principals. Uns eixos que connecten amb el que reclama la ciutadania “Aquesta campanya parlarem de la precarietat laboral, de la lluita contra la corrupció i també traslladarem el desig de tenir un estat plurinacional”. Yllanes també ha comentat que es farà una campanya molt propera a la gent, “Volem que els ciutadans i les ciutadanes de les Illes Balears ens puguin demanar totes les coses que volen que nosaltres translladarem al Congrés dels Diputats”.

A l’acte de presentació de campanya s’ha recordat que el dia 16 de juny se celebrarà l’acte central de campanya que comptarà amb la presència de Pablo Iglesias, d’Iñigo Errejon, d’Ada Colau i de Mònica Oltra.

“El somriure de les Illes s’ha transformat en una petita realitat” -ha assegurat Yllanes en relació a les enquestes de demoscopia i del CIS que atorguen un tercer diputat a la coalició Units Podem MÉS-, “però no ens confiem perquè hem d’aconseguir l’objectiu de tenir quatre diputats i diputades i quatre senadors i senadores”. Yllanes ha destacat que altres temes fonamentals de la campanya com són el finançament, el Règim Especial o el Transport.

Per la seva banda el candidat Antoni Verger ha destacat que Unides Podem MÉS és “la candidatura de la gent, la que farà sentir la veu del poble de les Illes Balears al Congrés”. Segons Verger aquesta coalició “representa a una ciutadania que fa molts anys que pateix i que està farta de que es prenguin decisions que en contra seva. Volem recuperar la dignitat”.