Un total de 3024 persones han participat amb el seu vot a les primàries de MÉS per Mallorca

Ensenyat: "Avui és un dels dies que visualitzam que la gent és la nostra força"


Els candidats valoren positivament l’índex de participació del 51% a la segona part de primàries de MÉS per Mallorca que s’ha celebrat avui i que permetrà tancar les llistes definitives de cara a les eleccions del maig del 2019. La votació s’ha duit a terme en 36 municipis de Mallorca i ha estat possible fer-ho de forma presencial i també de forma telemàtica. S’ha de destacar que hi ha hagut un total de 1020 vots telemàtics, dada que representa el 59% dels inscrits per a votar telemàticament. Així com que 800 persones més que a les primàries anteriors han triat aquesta opció de vot.

El candidat a la batlia de Palma, Antoni Noguera, ha aprofitat avui, abans de la votació per explicar els eixos del seu programa per a la pròxima legislatura: La cultura, la mobilitat sostenible, la lluita contra el canvi climàtic, la diversificació econòmica i “aconseguir una ciutat més justa , amb l’habitatge com a repte”

Miquel Ensenyat, Fina Santiago, Bel Busquets i Guillem Balboa, qui ja varen ser triats, el mes de juny passat per encapçalar les llistes del Parlament i del Consell de Mallorca respectivament han animat a tothom a participar de la votació per poder decidir l’equip que es prepararà per continuar amb les "polítiques progressistes que s’han duit a terme durant aquesta legislatura", tal com ha assenyalat Balboa. 
Miquel Ensenyat ha destacat el fet de ser un partit on hi ha moltes persones implicades i amb il·lusió, dedicació i propostes innovadores. "Avui, és un dels dies que visualitzam que la gent és la nostra força", ha assegurat.

Fina Santiago ha destacat que es tracta d’un procés obert i democràtic. En aquest sentit també s’ha manifestat Bel Busquets qui ha deixat clar que les llistes "les elaboram entre tots i totes"