Som Palma, PSIB-PSOE i MÉS per Palma sotmetran l’acord de govern a les respectives assemblees

Avui s’han presentat tres propostes concretes del programa “del canvi a Palma”: aposta per un model de Policia de barri i proximitat, la creació d’una oficina de Transparència i convertir Gesa en centre autogestionat de creació i innovació

Els líders de les tres forces polítiques han comparegut avui horabaixa al Centre Flassaders per explicar l’estat de les negociacions i destacar tres propostes que recull el programa de govern.

José Hila (PSIB-PSOE) ha destacat que les negociacions van “a bon ritme”. I ha destacat una de les propostes del programa del canvi, com és la “creació d’una oficina de Transparència, que dependrà de l’Oficina del Defensor del Ciutadà, independent del govern, i s’encarregarà de la supervisió de totes les contractacions del govern municipal per garantir que tot es fa correctament i de forma transparent”.

Miquel Comas (Som Palma): “aposta per una Policia Local de proximitat, de barri, volem un model de policia que estigui molt proper als veïnats i veïnades, a prop dels seus problemes i garantir la seva seguretat i convivència. I sobretot volem retornar al dignitat a la Policia Local”.

Antoni Noguera (MÉS per Palma): “el futur govern de Cort apostarà per la rehabilitació de l’edifici de Gesa amb l’objectiu de convertir-lo en centre de creació i innovació, un epicentre on es potenciïn les indústries relacionades amb les noves indústries del disseny i la creativitat. I que sigui un espai autogestionat i obert a tota la ciutadania”.

Els tres representats han destacat que avui mateix es culminarà l’elaboració del programa del canvi, és a dir, les propostes concretes que el futur equip de govern durà a terme i que seran valentes i transformadores.

Així mateix, han recordat que per ara ja s’han fet públics altres documents com són les mesures de cost zero, les mesures urgents i el codi ètic. Demà està previst fer públic el document del programa i, entre demà i dissabte, es preveu un acord en relació a l’organigrama de l’ajuntament, incloent la batlia. A continuació, les militàncies respectives rebran els documents corresponents perquè dilluns dia 8 siguin sotmesos a les assemblees de cada formació.