Selva serà un municipi més transparent i més obert

MÉS per Mallorca dona suport a l’entrada de l’agrupació Arrelam al govern del municipi de Selva


L’agrupació Arrelam, que té dos regidors al municipi de Selva ha arribat a un acord per un relleu polític després de 20 anys de govern del Partit Popular al municipi. El Pi-Independents de Selva té 4 regidors i Esquerres del Poble un regidor.

Antoni Frontera serà batle pedani de Caimari i de Selva el mes de juliol del 2019. Frontera en el seu discurs ha explicat que "es posaran en marxa un nou model polític perquè la gent pugui decidir, amb més transparència i més participació". A la vegada ha destacat que un dels compromisos és millorar la gestió de residus. I és que actualment Selva és un dels municipis que està a la coa en la gestió selectiva de residus.

El futur batle també ha deixat clar que un objectiu prioritari és fer realitat una nova escola per a Caimari, ja que va haver-hi unanimitat per adquirir els terrenys i es continuarà la feina feta amb el suport de la conselleria d’educació. Això sí, Frontera no ha oblidat que també hi ha un problema similar a Moscari.

MÉS per Mallorca dona suport a l’entrada de l’agrupació Arrelam al govern del municipi de Selva i tal com ha assenyalat Antoni Frontera espera que també amb els regidors del PP, sigui possible fer feina sense deixar el camí del consens.