Reus: "Aquests pressupostos ens permetran donar uns serveis més dignes"

MÉS per Mallorca valora positivament l’aposta d’aquest govern per l’educació, la salut i els serveis social, els grans pilars de l’estat de benestar


La formació ecosobiranista s’ha mostrat satisfeta amb els pressupostos presentats avui pel govern de les Illes Balears que continuen en la mateixa línia dissenyada als Acords Pel Canvi per les forces que donen suport a l’executiu, on les persones són al centre de la política. Fet pel qual la inversió en educació, en salut i en serveis socials no deixa d’incrementar-se any rere any. "Aquests pressupostos ens permetran donar uns serveis més dignes", ha assenyalat el diputat de MÉS per Mallorca, Antoni Reus

Reus ha destacat que als pressupostos es fa evident el compromís per millorar l’accés a l’habitatge. Tanmateix però cal dir que en aquesta matèria és important no fiar-ho tot a la construcció de nous habitatges. Serà important també en aquest aspecte la tramitació de la primera llei d’habitatge de les Illes Balears que ja ha iniciat la seva tramitació dins el Parlament.

Dins aquests pressuposts serà també important l’aposta per avançar cap a un model econòmic més diversificat, amb més dotació per agricultura, la dotació del primer pla d’indústria i l’increment en les polítiques de recerca i innovació.

Alhora Reus ha valorat la feina feta davant de la manca de respostes del govern espanyol. "Podríem fer una major inversió, si no fos per la regla de despesa imposada per la legislació estatal. Tot i complir els objectius de dèficit, ens impedirà gastar uns 200 milions d’euros que tenim disponibles", assegura el diputat ecosobiranista.