Antoni Noguera aposta per solucions intermèdies per arribar a un acord de govern a Cort

MÉS per Palma fa una crida a la responsabilitat a Som Palma i PSIB-PSOE i els insta a ser "generosos"

El candidat de MÉS per Palma, Antoni Noguera, ha demanat "responsabilitat" a la resta de grups amb els quals ha de formar un govern a l’Ajuntament de Palma, PSIB i Son Palma, a l’hora de decidir qui ha de ser l’alcalde de la capital balear, i els ha instat que siguin "generosos" per poder arribar a un acord.

Noguera ha remarcat que "un pacte es construeix amb generositat", pel que ha dit que la resta de formacions "han d’entendre que tots han de cedir una mica perquè la ciutat guanyi".

Així mateix, ha insistit que la seva formació considera que el més adequat és que les tres forces "han d’estar representades en el nou govern", a fi de dotar d’una major estabilitat a la institució municipal.

En aquest sentit, el representant de MÉS per Palma creu que "estem en un moment històric, que vol ser transformador", de manera que, segons ha remarcat, "tenim una corresponsabilitat amb tota la il·lusió de la gent que va anar a votar un canvi ".

És per això, que ha recalcat que s’ha de tenir una postura responsable i ha advocat perquè les tres forces "cedeixin una mica per arribar a un acord comú".

Sobre la posició de MÉS a les negociacions, Noguera ha apuntat que la seva formació "pot cedir perquè en cap moment han posat cap exigència", ja que "les nostres línies verdes estaven molt relacionades amb l’acord de programa", ha precisat.

"Nosaltres farem tot el possible perquè això vagi bé i demanem que es cedeixi en segons quins posicionaments que estan frenant el procés que considerem que, a dia d’avui, ja s’hauria de solucionar", ha argumentat sobre això.

SOLUCIONS INTERMÈDIES

Preguntat sobre les votacions de les bases de Som Palma, a la reunió celebrada ahir a la nit, Noguera ha afirmat que, davant segons quines posicions, ha d’haver "solucions intermèdies".

"Hi ha solucions de possibles acords que potser no compleixen una expectativa o una altra. Però la nostra responsabilitat és construir un govern fort i cohesionat i entenem que la generositat ha de ser una de les claus", ha insistit en una trobada amb els mitjans de comunicació en què ha estat acompanyat de Neus Truyol.

Finalment, ha apuntat que "entre avui i demà" hauria d’estar format el govern municipal, sobretot, ha dit, "per donar resposta a les expectatives de la gent de Palma".