#ReProgramaPalma: obrim l’elaboració del programa als veïnats i veïnats de Palma

Antoni Noguera: “Entre tots construirem el canvi a Ciutat amb propostes creïbles, realitzables i transformadores”

Avui s’ha presentat l’eina 2.0 que permetrà obrir l’elaboració del programa electoral a la participació ciutadana a través de la web http://www.mespermallorca.cat/campanyes/participa-mes/programa-per-a-guanyar-palma-el/.

Amb la presència d’una trentena de persones, entre les quals diversos candidats que configuren la llista de MÉS per Palma, com són Antoni Noguera i Neus Truyol, s’ha donat el sus a la campanya participada “per establir les principals propostes que Palma necessita per recuperar el futur robat per l’especulació, l’atur i la brutor”.

Antoni Noguera ha destacat que “MÉS és l’eina de participació ciutadana, és la vocació d’aquest projecte que estam construint entre tots: la vocació de participació, obertura i radicalitat democràtica”. En aquest sentit ha recordat que més 1.600 persones van votar a les Primàries de Palma per escollir tots els membres de la llista que representarà a MÉS als propers comicis municipals.

“Ara inciam el segon procés participatiu amb l’elaboració de les propostes que seran creïbles, realitzables i radicalment transformadores. Els veïnats de Palma reclamen un canvi per recuperar el futur que el Partit Popular ens ha robat durant els darrers 3 anys i mig de govern”.

Noguera ha afegit: “hem de configurar entre tots i totes el projecte i les propostes que marcaran les prioritats del proper govern municipal per transformar Ciutat “.

La plana web preveu la publicació d’algunes propostes inicials, que ja han elaborat els grups de treball sectorials de MÉS per Palma, tot i que el més destacat són les propostes que la ciutadania pot introduir, i que es publicaran automàticament perquè puguin ser votades, valorades i comentades. Tot això amb l’estructura de quatre grans àrees:

Palma Creativa: Turisme, Ocupació, Comerç, Cultura, Innovació i Economia.

Palma Habitable: Urbanisme, Habitatge, Medi Ambient, Mobilitat i Seguretat Ciutadana.

Palma Democràtica: Participació Ciutadana, Lluita contra la Corrupció, Transparència i Administració Pública

Palma Inclusiva: Joventut, Política Lingüística, Igualtat, Interculturalitat, Benestar Social i Educació.

Barris i Pobles: creiem en la necessitat de fer propostes específiques per als barris i pobles de Palma per vertebrar una futura acció de govern més propera i arrelada a les persones.