’Repensem Mallorca’ arriba a Calvià

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, amb altres càrrecs del Consell com el Conseller Joan Font o el Director Insular de Participació, Jaume Alzamora, varen visitar ahir el municipi de Calvià

Amb aquesta trobada, la campanya ’Repesem Mallorca’ ha finalitzat la seva primera gira de visites per tots els municipis de la part forana de l’illa amb les quals els responsables del Consell de Mallorca han recollit propostes d’entitats i associacions locals, i també dels propis ajuntaments. L’únic municipi que falta és Palma.

El batle de Calvià, acompanyat de la resta de regidors de la corporació local, ha traslladat a Ensenyat les necessitats més urgents que té avui dia el seu municipi, entre les quals ha destacat les necessitats de revisar el Pla General amb línies estratègiques, com per exemple medi ambient, transport o habitatge, i també intervencions de medi ambient i patrimoni a la finca de Galatzó.

Els responsables del Consell han finalitzat la visita al municipi amb una trobada amb més d’una vintena d’entitats i associacions locals calvianeres a les quals el president Ensenyat ha presentat la campanya ’Repensem Mallorca’, al mateix temps que les ha convidat a participar-hi.

"Des de MÉS potenciam la participació ciutadana com a eix vertebrador de les polítiques públiques en què la implicació de la ciutadania ha de ser cabdal. Per això posarem en marxa diferents processos participatius, en el marc de la campanya Repensem Mallorca, per projectar la Mallorca que volem entre tots i totes", ha explicat el Director Insular de Participació, Jaume Alzamora