Reclamam l’accés públic a Marivent i que els reis es paguin les seves vacances

La coportaveu de MÉS Fina Santiago alerta que les vacances de 15 dies de la família reial i els seus convidats ens costen a tots els illencs més d’1,3 milions d’euros

“Volem portes obertes a Marivent, que tots puguem gaudir del museu i l’espai verd, i durant tot l’any. Si els reis volen venir al Palau de Marivent, que es paguin ells les seves vacances”

Després de tenir la confirmació que els reis espanyols vindran a Palma el 4 o 5 d’agost per passar “uns dies de descans” al Palau de Marivent, MÉS per Mallorca reitera la necessitat d’acabar amb aquest anacronisme i privilegi econòmicament insostenible.

La coportaveu i diputada de MÉS per Mallorca Fina Santiago alerta que cada any els ciutadans de Balears paguem més d’1,3 milions d’euros per al manteniment del Palau de Marivent, del qual tan sols en poden gaudir els membres de la Casa Reial i durant molts pocs dies. “Marivent és de tots els ciutadans d’aquestes illes i n’hem de poder gaudir tot l’any. I si els reis volen venir a Palma que es paguin les seves vacances”.

Santiago recorda que ha exigit reiteradament al govern de Bauzá que obri les portes de Marivent als ciutadans i que doni accés al museu. Així mateix des de MÉS per Palma s’han presentat també iniciatives a l’Ajuntament per tal de reclamar els jardins i l’espai lliure per a tots els palmesans i palmesanes, i convertir l’espai verd en un espai més per al barri i la resta de Ciutat.