Rebuig absolut a la violència

MÉS per Mallorca veu amb preocupació la normalització de manifestacions feixistes presents a les mobilitzacions per la unitat d’Espanya


Els portaveus de MÉS per Mallorca, Bel Busquets i David Abril han deixat palès el rebuig absolut a la violència i la seva preocupació per la normalització de les manifestacions feixistes presents a les mobilitzacions per la unitat d’Espanya.

Abril ha lamentat la presència a les manifestacions de símbols, gestos i càntics feixistes com la cançó Cara al Sol. "No s’haurien de tolerar en ple segle XXI". Busquets en aquest sentit ha lamentat que hi hagin de “recórrer a aquesta simbologia per defensar la unitat d’Espanya"

Els portaveus han destacat el gran exemple de civisme que han estat les manifestacions a favor del dret a decidir del poble català, que han tengut lloc tant a Catalunya com a altres bandes. Aquestes mobilitzacions exemptes d’incidents contrasten amb la del passat dissabte on a Palma un grup de manifestants varen destrossar una paradeta de l’Assemblea Sobiranista de Mallorca i varen agredir a una dona que va rebre una pedrada a la cara. "No pot ser que hi hagi aldarulls a les manifestacions. Les mobilitzacions que varen tenir lloc la setmana passada a favor de la democràcia en contra de la violència a Catalunya, varen ser alegres i pacífiques", ha assenyalat Busquets.