Rafel Sedano presenta la llista electoral “plural i diversa” que farà possible un canvi a la batlia de Calvià

El candidat de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa al municipi reuneix una trenta de persones que composen la candidatura del canvi, que representen tots els àmbits socials i econòmics de tots els nuclis urbans de Calvià

La coalició nacionalista i ecosocialista ha presentat avui públicament la composició de la seva llista electoral al municipi de Calvià de cara a les properes eleccions del dia 22 de maig. Rafel Sedano, candidat de PSM-IniciativaVerds-Entesa a la batlia, s’ha reunit amb tots els membres de la candidatura electoral que l’acompanyaran per aconseguir l’objectiu d’arribar al consistori per impulsar canvis urgents i necessaris. 

“És tot un orgull poder representar al municipi de Calvià les sigles de la coalició que opta a conformar majories
progressistes al Consell de Mallorca i al Parlament de les Illes Balears”. Sedano assumeix liderar un projecte engrescador per a la gent del municipi “amb molta il·lusió i moltes ganes de fer realitat un canvi desitjat per molts des de fa molt de temps”.

“Llista plural i diversa” 

Frencesc Sans, Immaculada Alcoholecha, Pere Uguet i Carmen Carmon són els quatre primers membres de la candidatura electoral de la coalició formada pel PSM-EN, per IniciatiaVerds i Entesa per Mallorca. Sedano recorda que aquesta és la mateixa fórmula electoral que es repeteix al Consell, encapçala per Joan Font, i al Parlament de les Illes Balears, que lidera Biel Barceló. “Així es demostra que aquesta coalició és sòlida i coherent, i té visió de futur”. 

Dins aquesta llista electoral, la coalició compta amb la presè
ncia de persones destacades del municipi com són Dolors Fortesa, l’escriptor Pere Morey i el músic Pep Suasi. En la seva composició, Sedano ha tingut en compte que hi són presents persones de tots els nuclis urbans del municipi, i provinents també d’àmbits socials i laborals molt diversos. És a dir, persones des de Portals Nous a Santa Ponça, Peguera, Cas català, Es Capdellà, Costa de la Calma i Magaluf, i cantants, professors, jubilats, comerciants, treballadors de la banca, administratius, i arquitectes. 

“És una llista plural i diversa que permetrà dur endavant un canvi en el model de creixement i de creació d’ocupació que permetrà crear treball durant tot l’any, que atraurà l’arribada d’un turisme de qualitat”. Dos fet, assegura Sedano, que contribuiran a la millora de la qualitat de vida de tots els ciutadans del municipi, sobretot dels petits comerciants
perquè podran mantenir un nivell d’activitat, i per tant d’ingressos, permanent i estable durant tot l’any, fent front al model erroni del tot inclòs.

“L’únic que ha fet el batle fins ara és continuar amb una gestió que destrossa el medi ambient i la nostra terra, i que ataca constantment la llengua i cultura pròpies”.