PSM-IV-ExM replica a Bauzá: “el que no ens podem permetre a Balears és un president que només va a Madrid a acotar el cap”

Fina Santiago insta el president del Govern a defensar els interessos dels ciutadans d’aquestes illes, en compte de criticar els presidents d’altres CCAA

La coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa ha replicat avui les declaracions del president José Ramón Bauzá, que ha criticat el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas. Bauzá ha dit que Mas “s’ha tret la careta” perquè vol dotar a Catalunya d’estructures d’estat. Així mateix, Bauzá ha dit que “el nacionalisme és igual a l’independentisme” i que la defensa del dret de decidir dels pobles és “una cosa que Espanya no es pot permetre”. 

La diputada de la coalició Fina Santiago ha contestat Bauzá afirmant que &
ldquo;el que no ens podem permetre els ciutadans de les Illes Balears és un president que només va a Madrid a acotar el cap i a dir sí a tot el que li diu el president del Govern espanyol”. 

Santiago ha instat el president Bauzá que “quan viatgi a Madrid amb els nostres doblers, hi vagi a defensar els interessos dels ciutadans d’aquestes illes, en compte de criticar els presidents d’altres Comunitats Autònomes. Per dir que sí a tot el que li diu en Rajoy no cal viatjar tant, el telèfon és més econòmic i més ecològic”. 

Respecte a la situació política oberta a Catalunya, Santiago ha afirmat que “evidentment, el poble de Catalunya té el dret de decidir quin ha de ser el seu futur”.