PSM-IV-ExM rebutja el desallotjament de l’assemblea del 15-M

La coalició considera que les accions dels col•lectius “’d’indignats” s’han realitzat de forma pacífica i que l’actuació policial va ser injustificada

La coalició PSM-IV-ExM considera que el desallotjament de l’assemblea que els col·lectius del moviment 15-M varen celebrar després de la manifestació del passat dissabte a la plaça Espanya, és del tot injustificat i desproporcionat. 

Com es va poder veure durant la manifestació i la posterior assemblea, les accions de protesta es varen fer de forma totalment pacífica i cívica. No obstant això, la policia va dissoldre l’assemblea, sense intentar prèviament cap tipus de diàleg ni negociació amb les persones participants. 

PSM-IV-ExM considera que aquest comportament repressiu no és més que una nova mostra de l&
rsquo;intent del PP de silenciar les veus crítiques i de criminalitzar les persones que treballen en favor d’un aprofundiment democràtic, de la justícia social i de la participació activa de la ciutadania en els afers públics. 

Per això, la coalició considera que enlloc de desallotjar i reprimir, és necessari treballar conjuntament amb aquests col·lectius i facilitar el debat públic de qualsevol tipus.