PSM-IV-ExM exigeix explicacions al Parlament i responsabilitats polítiques per l’escàndol de Cabrera

La coalició considera “una vergonya” que consellers del Govern facin festes privades a Cabrera utilitzant recursos públics: “i el PP parla de les ‘festes’ del Pacte, deuen pensar allò de cree el ladrón que todos son de su condición”

La coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa ha registrat avui una bateria de preguntes parlamentàries al Govern per demanar explicacions per la informació que publica avui un mitjà de comunicació relativa a la participació de consellers del Govern (en concret s’apunta a Gabriel Company i Rafel Bosch) en festes privades a Cabrera en què s’utilitzaven recursos públics, es menjava llagosta i es bevia xampany. 

La portaveu adjunta de la coalició al Parlament, Fina Santiago, ha afirmat que el Govern ha d’explicar quins alts c&
agrave;rrecs han anat a Cabrera utilitzant recursos públics, qui els pagava la llagosta que menjaven i que els pagava el xampany que consumien. Santiago afirma: “ens han de contestar immediatament. És una vergonya, la informació que s’ha fet pública avui”. 

La diputada Joana Lluïsa Mascaró ha afirmat que “si la informació és certa, qualcú haurà d’assumir responsabilitats polítiques”. I ha afegit: “des que el PP governa ens parlen de les ‘festes’ del Govern del Pacte. Clar, deuen pensar allò de cree el ladrón que todos son de su condición. Amb la situació econòmica que hi ha avui dia, amb la quantitat de famílies que ho passen malament, que perden ca seva... això és un escàndol”.