PSM-IV-ExM exigeix explicacions a Mateu Isern sobre l’ús del cotxe oficial en actes no oficials

La coalició municipal que encapçala Antoni Verger considera necessari que el batle de Palma expliqui si s’han produït desplaçaments de vehicles oficials d’ell i altres regidors, amb les seves respectives parelles, i demostri si se’n deriven hores extres pe

La coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa de Palma confia que el batle de Palma, Mateu Isern, doni explicacions avui mateix sobre els desplaçaments que varen poder efectuar amb vehicles oficials tant ell com altres regidors de Cort per acudir, junt amb les seves respectives parelles, a un acte no oficial. “Exigim que ho expliqui o demostri que no és així”. 

Antoni Verger, portaveu del grup municipal PSM-IniciativaVerds-Entesa, es mostra preocupat perquè, de confirmar-se, el batle hauria actuat de forma irresponsable i sense cap mena de
respecte pels ciutadans acudint a un espectacle de dansa en companyia de la seva esposa, podent haver generat una despesa injustificada en hores extres per l’ús dels vehicles oficials. 

Així mateix, Verger demana explicacions al batle sobre l’assistència al mateix acte del regidor de Cultura i Esports, Fernando Gilet, i el primer tinent de batle, Álvaro Gijón, també en vehicle oficial tal i com publica avui un mitjà de comunicació. 

En tot cas, el portaveu municipal rebutjaria, si és que s’han produït, accions com aquesta perquè contribueixen a que els ciutadans perdin encara més la confiança en els seus representants polítics, sobretot en moments de dificultat econòmica com l’actual.