PSM-IV-ExM denuncia que Rajoy no pot deixar a 0 les inversions a la Platja de Palma

Antoni Verger presenta una proposició per tal que el plenari de Cort mostri rebuig contra l’anunci del Ministre i del Conseller de Turisme Carlos Delgado de finiquitar el projecte de reconversió de la Platja de Palma, així com per demanar la dimissió del t

El portaveu del grup municipal PSM-IniciativaVerds-Entesa, Antoni Verger, defensarà en el proper plenari, previst pel dia 30 de març, una proposició relativa a la Platja de Palma. Verger sol·licitarà que el Govern de l’Estat presidit per Mariano Rajoy incorpori al projecte de pressupostos generals les partides necessàries per seguir amb la reconversió integral d’una zona turística ja madura que necessita un nou impuls per seguir sent un motor econòmic. 

La coalició municipal ecosocialista i sobiranista defensa la
necessitat evident i imperiosa de continuar amb aquest projecte per tal de millorar els espais urbans, les infraestructures públiques bàsiques com són el tractament d’aigües i la recollida d’aigües pluvials, però en definitiva contribuir a la millora de l’entorn dels veïns i augmentar la qualitat del producte turístic de la zona. 

En aquest sentit, Verger denuncia que després que en els darrers 10 anys s’hagi parlat i projectat aquesta inversió, “ara no pot arribar el Senyor Delgado i a través d’un cop d’estat finiquitar el projecte, invadir les competències dels ajuntaments de Palma i Llucmajor, i deixar buida de contingut la funció del Consorci. És una autèntica presa de pèl per als ciutadans”. 

El portaveu municipal recorda que deixar perdre la reconversió d’aquesta zona turística madura “
suposa deixar de crear llocs de feina molt necessaris (picapedrers, llanterners, fusters, arquitectes, etcètera), però també comporta posar en perill el futur de la Platja de Palma i els seus llocs de feina a l’hosteleria, restauració i petit comerç per no poder oferir als visitants un producte turístic de qualitat i diferenciat, ja què l’única alternativa que s’ofereix és destruir la darrera zona humida del municipi, Ses Fontanelles, per construir-hi un megacentre comercial”.

Documents adjunts