PSM-IV-ExM denuncia la marginació dels grups de música en català a la revetla de Sant Sebastià

Antoni Noguera critica que Mateu Isern (PP) “continua la seva croada antimallorquina”

El grup municipal del PSM-IniciativaVerds-Entesa a l’Ajuntament de Palma denuncia la marginació dels grups de música que canten en català al programa de la revetla de Sant Sebastià. Segons s’ha fet públic avui, només s’ha programat l’actuació d’un grup musical que canta íntegrament en català. Es tracta d’Anegats, que tocarà a la plaça de la Reina. (Des de la coalició no hi compten la ballada popular de la plaça Major, en la qual toquen grups mallorquins de música tradicional que, com és evident, canten en la música del país). 

El regidor Antoni Noguera critica que el batle Mateu Isern (PP) “
continua la seva croada antimallorquina, arraconant la llengua pròpia de Mallorca de tots els espais públics que pot”. La qual cosa “demostra el sectarisme del PP i el seu odi irracional contra la llengua catalana, que malauradament també es reflectirà enguany a les festes de Sant Sebastià”. 

Noguera també lamenta que entre els grups de Palma que actuaran durant la revetla de Sant Sebastià no h n’hi hagi cap que canti en català. El regidor del PSM-IV-ExM afirma que “les festes de Sant Sebastià també haurien de servir per potenciar els grups de Palma que canten en la nostra llengua”.