PSM-IV-ExM denuncia l’existència de dos abocadors il·legals a Son Sardina

La coalició municipal que encapçala Antoni Verger sol·licita a Emaya que es faci càrrec de la neteja d’aquestes zones que ja presenten un estat de degradació i abandonament important

La coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa de Palma mostra la seva preocupació per l’estat deplorable de dos solars situats a Son Sardina, on les runes i les deixalles d’obres i restes de poda romanen abandonats des de fa mesos. Els sobiranistes i ecosocialistes sol·liciten a l’equip de govern de l’Ajuntament de Palma que pos remei a aquests abocaments incontrolats. 

Els regidors del grup municipal s’ha reunit amb alguns veïns de Son Sardina per analitzar de prop aquesta problemàtica i han pogut comprovar amb els seus propis ulls la degradació i l’abandonament d’aquestes dues zones de Son Sardina.
En concret, es tracta d’un solar situat a pocs metres de l’escola municipal on s’hi apilen restes de poda, deixalles d’obra i altre tipus de deixalles, fins i tot electrodomèstics. 

L’estat de l’altre solar encara és més greu perquè impedeix l’ús i el pas dels veïns de Son Sardina al camí que uneix el poble de Palma amb s’Indioteria. Es tracta del camí de Son Llompart que es troba situat a la carretera de Sóller, entre l’estació de tren i l’aparcament. Els veïns es queixen que la situació ja s’està allargant massa mesos i reclamen solucions. 

El grup municipal demanarà explicacions a Emaya i sol·licitarà una actuació immediata per evitar que la degradació d’aquesta abocadors il·legals pugui produir més perjudicis als veïns de Son Sardina.