PSM-IV-ExM denuncia l’accés de menors d’edat a les corrides de la plaça de toros de Palma

El regidor del PSM-IV-ExM Antoni Noguera, present a la concentració antitaurina, va ser testimoni ahir de l’entrada de menors al recinte amb la permissivitat dels propietaris i organitzadors


La coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa de Palma denuncia que els propietaris i organitzadors de la corrida de toros, que es va celebrar ahir horabaixa al Coliseu de Palma, van infringir la Llei de Protecció dels animals que no permet l’entrada als recintes a menors de 16 anys. 

La coalició recorda que aquesta normativa, aprovada l’any 1999, en el seu article número 4, especifica que “no es permetrà l’entrada a espectacles als menors de setze anys”. Davant aquesta vulneració de la legalitat per part dels organitzadors i propietaris de la plaça, PSM-IV-ExM, insta
al Departament d’Activitats Classificades del Consell de Mallorca a multar als propietaris perquè aquest patètic fet no torni a ocórrer.

Els ecosocialistes mantenen la lluita contra la celebració d’aquest espectacles sanguinaris i violents que suposen un maltractament per als animals. El regidor present ahir a la concentració antitaurina, Antoni Noguera, declara que "la presència de nins en aquests espectacles sanguinaris és l’antítesi del què hauria de ser l’educació d’un país que es considera modern i civilitzat. Esperem que sigui la darrera corrida que es facin a Palma".