PSM-IV-ExM de Palma exigeix al PP que aturi la campanya de negligència contra els ciutadans de Ciutat

La coalició ecosobiranista presentarà al ple de Cort dues propostes per mantenir l’oferta socioeducativa del Centre Flassaders ininterrompudament i restituir la imprescindible oferta educativa de l’Escola d’Adults

El regidor del PSM-IV-ExM, Antoni Noguera, defensa la funció socialitzadora, integradora i de conciliació que exerceix el Centre Flassaders i l’Escola d’Adults. És per això, que el grup municipal ecosobiranista ha presentat dues mocions que es debatran en el proper plenari de la institució municipal, previst per al dijous vinent. 

L’objectiu és fer reflexionar a l’equip de govern de Cort sobre la necessitat del manteniment de serveis a la ciutadania de Palma que són imprescindibles per al seu desenvolupament col·lectiu i individual. En
aquest sentit, “és urgent que el PP de Palma escolti als ciutadans, deixi de desatendre les seves necessitats i assumeixi la seva responsabilitat davant tots els ciutadans de Palma, i no sols uns pocs”.

Cal recordar que tant el Centre Flassaders com l’Escola d’Adults exerceixen una funció primordial pel que fa a la seva contribució socialitzadora i integradora de barris i col·lectius vulnerables. “S’ha d’invertir en les persones però, el PP a l’Ajuntament de Palma, va en contra de les persones, desatenent-les i no escoltant les seves necessitats”.

Concretament, en relació a Flassaders, les xifres mostren que els mesos de novembre i desembre de l’any passat es van organitzar més de 160 tallers vinculats a la igualtat, la convivència, el civisme, la participació i les noves tecnologies. Unes activitats que van donar cobertura a gairebé 600
persones inscrites durant aquests dos mesos, que són els que precisament el PP vol mantenir tancat el centre. El grup municipal PSM-IV-ExM reclama que es mantingui obert mentre dura el procés d’adjudicació d’un nou contracte de gestió. 

En el mateix sentit, Antoni Noguera considera que el tancament de l’Escola d’Adults “és un atemptat contra la igualtat d’oportunitats dels ciutadans” i exigeix al PP que restableixi l’oferta educativa ja que es tracta de formació bàsica de reciclatge i qualificació professional d’aquelles persones que pertanyen a col·lectius més vulnerables.

Documents adjunts