PSM-IV-ExM de Palma denuncia tones de runa d’un abocador il·legal a Can Pastilla

El grup municipal exigeix a Cort prendre mesures per la neteja de les deixalles i per impedir nous abocaments

Els regidors de PSM-IniciativaVerds-Entesa han visitat aquest dijous un abocador il·legal a Can Pastilla que des de fa mesos acumula tones de runa incontroladament. Els veïns de la zona han comprovat com constructors i particulars hi aboquen constantment les runes de les obres de construcció amb tota llibertat i sense amagar-se’n. 

Marisol Fernández i Antoni Noguera s’han reunit amb veïns de Can Pastilla per comprovar l’estat de degradació i abandonament en què es troba el solar. Els regidors, a més, han pogut evidenciar que es tracta d’una zona de fàcil accés, a través del carrer Octavi August, i completament oberta al pas dels veïns que
passegen pel pinar proper o fins i tot serveix d’aparcament per altres. 

Durant el recorregut dels regidors per la zona han comprovat que en aquest punt s’hi acumulen tones de deixalles de tot tipus: runes d’obra, mobiliari divers i electrodomèstics.  

La coalició municipal denuncia l’estat del solar i remetrà a l’empresa municipal EMAYA un escrit per tal que l’Ajuntament intervingui per netejar el solar amb la màxima celeritat possible.