PSM-IV-ExM confia que el batle Isern escolti la crida humanitària de les famílies del Bloc XII de Corea

Els veïns del Bloc XII es reuneixen demà amb Mateu Isern per parlar sobre el seu futur i demanar-li retornar a casa seva tal i com tenen signat amb l’Ajuntament de Palma

El grup municipal PSM-IniciativaVerds-Entesa recorda que la majoria de les famílies que van acceptar abandonar casa seva mentre es duen a terme les obres al Bloc XII del barri del Camp Redó, volen tornar-hi. És a dir, 12 de les 18 famílies que vivien a un dels edificis de la zona coneguda com Corea exigeixen a l’Ajuntament de Palma poder retornar als seus habitatges tal i com tenen pactat i signat amb l’Ajuntament. 

Demà està previst que aquestes persones es reuneixin amb el batle Isern per analitzar l’actual situació i sobretot parlar sobre el futur d’aquestes famílies. El
portaveu del grup municipal, Antoni Verger, confia que el batle mostri la humanitat que el regidor d’Urbanisme, Jesús Valls, no ha demostrat fins ara. “Valls té l’únic objectiu d’impulsar un projecte urbanístic especulatiu sense tenir en compte que 12 famílies, humils i treballadores, la majoria d’elles amb membres d’avançada edat, volen retornar als seus habitatges”. 

“Les obres del Bloc XII estan adjudicades, executades en un 40%, i aturar-les i donar pisos municipals als veïnats, tal com pretén el regidor Valls, és molt més car que acabar les obres i permetre que tots els veïnats d’aquest bloc puguin tornar a casa seva, tal i com estava pactat”.