PSM-IniciativaVerds insta el PP a no pactar amb la regidora trànsfuga d’Alcúdia

Carme Garcia, que ja no és militant del PSM-EN, insisteix en governar amb els populars, i nacionalistes i ecosocialistes li demanen que no prengui possessió de l’acta

El PSM-Entesa Nacionalista i IniciativaVerds han demanat a la regidora electa de la coalició PSM-IniciativaVerds a l’Ajuntament d’Alcúdia, Carme Garcia, que no prengui possessió de l’acta en el ple del consistori previst per al proper dissabte. Això arran que Garcia hagi deixat de ser militant del PSM-EN com a conseqüència de la seva intenció de signar un pacte de govern amb el PP, en contra del parer de la coalició local. La direcció del PSM-EN havia fet saber a la regidora electa que pactar amb el PP en contra del criteri de l’agrupació local comportaria l’expulsió del partit. 

El
PSM-EN i IniciativaVerds han lamentat que s’hagi arribat a aquesta situació, que significa que si el proper dissabte Garcia pren possessió de l’acta haurà de ser considerada una trànsfuga, ja que no representarà a la coalició política per la qual ha estat elegida. 

El secretari general del PSM-EN, Biel Barceló, ha instat la resta de partits polítics, i especialment el PP, a respectar el pacte antitransfuguisme, i per tant a no pactar el govern local d’Alcúdia amb Carme Garcia en el cas que aquesta prengui possessió de l’acta de regidora el proper dissabte.