Prop de 8.000 persones estan cridades a votar a les primàries obertes de MÉS per Mallorca

Es tanca el cens de les primàries per triar les candidatures al Parlament, al Consell i a l’Ajuntament de Palma. Prop de 2.000 persones decidiran la llista a Cort

Fina Santiago: “ara aquestes 8.000 han d’anar a votar dissabte; que cadascú voti els candidats que vulgui per triar la llista més plural i més capaç de guanyar les properes eleccions i dur el canvi que Mallorca i Balears necessiten”


El cens de votants a les primàries obertes de MÉS per Mallorca s’ha tancat avui, dos dies abans de la votació de dissabte, després que les comissions de primàries de Mallorca i de Palma hagin revisat el cens provisional. Les dades definitives són les següents:

Total de votants censats a les primàries obertes de Mallorca (per decidir les candidatures al Parlament i al Consell): 7.917 persones.

D’aquests, 3.391 són militants i simpatitzants de MÉS per Mallorca, i 4.526 són ciutadans i ciutadanes que s’han inscrit per a participar en el procés.

De les 7.917 persones inscrites al cens, 1.181 han manifestat la voluntat de votar de manera telemàtica. La resta (6.736) votaran de manera presencial a les urnes.

Total de votants censats a les primàries obertes de Palma (per decidir la candidatura a l’Ajuntament de Ciutat): 1.987 persones.

El nombre total de meses que es constituiran arreu de Mallorca i que romandran obertes durant la jornada de dissabte és de 43. Els membres de mesa mobilitzats seran 215 (3 membres a cada mesa i 2 suplents).

La coportaveu de MÉS per Mallorca, Fina Santiago, fa una crida a la participació en la jornada de votació del proper dissabte: “quasi 8.000 persones inscrites al cens és tot un èxit. Ara, perquè l’èxit sigui definitiu, cal que aquestes 8.000 persones vagin a votar dissabte. Que cadascú voti els candidats que vulgui, amb l’objectiu de triar la llista més plural i més capaç de guanyar les properes eleccions i dur el canvi que Mallorca i Balears necessiten”.