Promoció Econòmica del Consell treballa a favor del producte local durant la crisi del COVID-19

El conseller insular de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, s’ha posat en contacte amb els representants dels supermercats presents a Mallorca per animar-los a adquirir productes elaborats a l’illa en aquests moments d’emergència sanitària i social a causa de la crisi del COVID-19.

D’aquesta manera, el Departament pretén promoure el consum de producte de proximitat a les grans superfícies, una pràctica que beneficia directament les empreses productores mallorquines, els seus treballadors i treballadores, i el teixit empresarial amb qui han creat sinergies.

En aquest sentit, Alzamora ha convidat els directors comercials a reflexionar sobre la importància del sector productiu de Mallorca per a la “configuració econòmica de la nostra illa i per assegurar-nos en un futur no molt llunyà un abastament mínim de productes elaborats a Mallorca”. El conseller considera que distribuir a la ciutadania aliments produïts a l’illa en aquests moments ajudarà, a la vegada, a “millorar i consolidar la nostra economia i a reduir els costos econòmics i els efectes per al clima que genera la insularitat”.

Alhora, des del Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament s’està en contacte permanent amb les entitats i representants dels sectors econòmics i productius de Mallorca, per tal de reforçar el producte local a curt termini, però també amb vista als pròxims mesos.