Proclamades les candidatures a les primàries de MÉS per Mallorca

Miquel Ensenyat i Fina Santiago es presenten per encapçalar les llistes al Parlament, mentre que Guillem Balboa i Bel Busquets ho fan per les del Consell


Aquest dijous s’han presentat els candidats i candidates a les primàries de MÉS per Mallorca del pròxim 9 de juny. Així, Miquel Ensenyat i Fina Santiago han registrat les seves candidatures per encapçalar la llista al Parlament, mentre que Guillem Balboa i Bel Busquets ho han fet per encapçalar les del Consell de Mallorca.

El termini per presentar candidatures i per inscriure’s al cens va acabar dia 30 de maig a les 14h de la tarda. Els quatre candidats i candidates van reunir 60 avals per registrar-se i un total de 4.200 persones han quedat inscrites al cens de les primàries de MÉS per Mallorca per poder votar el pròxim dia 9.

Després de presentar oficialment les candidatures per a les primàries, de dia 1 i fins dia 8 de juny, els candidats i candidates al Parlament i Consell faran campanya. Durant aquella setmana, el 5 de juny concretament, tindrà lloc a Can Alcover l’acte de presentació de les candidatures.