Palma, Patrimoni de la Humanitat “Els titulars d’Isern són buits de contingut: la realitat d’aquests dos anys en relació al patrimoni històric del casc antic és trista i dura”

MÉS per Palma considera que el batle de Ciutat ha demostrat nul·la voluntat de rehabilitar i protegir el patrimoni quan ha invertit 0 euros en els seus dos anys de govern municipal

Antoni Noguera: “aquest anunci és contrari la realitat. El centre històric de Palma ha patit un retrocés des de l’arribada del PP al govern de Cort”

El grup municipal MÉS per Palma afirma que la proposta de declarar el casc antic o elements significatius d’ell com a Patrimoni de la Humanitat “la veiem amb bons ulls, és postiva perquè Palma s’ho mereix i estudiarem fer aportacions al document de la creació de la comissió.

Amb tot, el regidor Noguera assegura que “la realitat d’aquests dos anys en relació al patrimoni històric del casc antic és trista i dura”. “Els darrers dos anys, projectes de rehabilitació de la legislatura passada com els de Can Serra o Les Torres del Temple han quedat sense inversió renunciant a la Llei de Capitalitat. L‘incertesa de la inversió del Casal Balaguer també preocupa i molt. A més, la Llotja s’ha passat mitja legislatura tancada”, ha recordat Noguera.

La coalició afirma que totes les propostes que signifiquin dotar de valor internacional al patrimoni cultural, arquitectònic, etnològic, museístic, etc. de Ciutat són benvingudes però les propostes han d’anar reconegudes pels fets reals. “I els fets posen en evidència que el Partit Popular no ha cregut en el valor del patrimoni històric”.

MÉS per Palma recorda que l’única política activa del PP a Palma per incentivar l’activitat a Ciutat ha estat afavorir grans superfícies comercials al centre històric, mentre punts d’interès patrimonial i turístic com són la Llotja o el Consolat han restat tancats al públic.