Nou grup sectorial LGTBI

Convidam a tothom a implicar-se en els diferents grups sectorials de MÉS per Mallorca per tal de construir l’alternativa per al canvi entre tots i totes


MÉS per Mallorca té diferents espais sectorials de treball. Les principals línies de treball d’aquests grups seran assessorar i/o ajudar a definir i proposar iniciatives per treballar des de la coalició MÉS, tant a les institucions com amb les entitats socials, i al carrer. Així doncs, els grups sectorials elaboraran propostes, discurs polític, treball en xarxa amb els moviments socials,... que defineixen a MÉS i donar-la a conèixer, com a projecte alternatiu al bipartidisme i al sistema actual injust i insostenible.

Així doncs, convidam a totes les persones i organitzacions -socials i polítiques- a conèixer i implicar-se als grups sectorials per, entre totes i tots, construir l’alternativa del canvi que volem.

S’ha creat la sectorial LGTBI (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals). Pot haver-hi gent que pensi que en matèria de drets individuals ja està tot fet, i sabem que no és cert, la llei de l’avortament ho deixa clar. Us convidam a participar en un grup de drets LGTBI per lluitar pels nostres drets en matèria educativa, sanitària, social, etc. des de la perspectiva d’emancipació social.

Aquestes són les resta de sectorials actuals: educació, participació, economia i ocupació, cultura i llengua, medi ambient i territori, joves, igualtat, serveis socials, salut, solidaritat internacional, joves, administració pública.

Apunta’t a una sectorial, amb tu #SomMÉS!

Envia’ns un e-mail a mesparticipacio@mespermallorca.net i t’informarem i apuntarem als grups que vulguis.