Noguera: "si els regidors del PP menjassin a ca seva el menú basura dels menjadors socials, la problemàtica es solucionaria en hores"

Els ecosobiranistes insten a convocar immediatament un nou concurs assegurant la qualitat del menjar.

Les temeràries baixades econòmiques de preus en l’adjudicació del servei és un dels prinicipals motius d’aquesta situació lamentable i miserable. MÉS per Palma sol·licita que la regidoria de serveis socials de l’Ajuntament de Palma ha de rescindir el contracte amb l’actual empresa i convocar un de nou amb un plec de condicions que assegurin productes i menjars de qualitat en albergs i menjadors. Les constants denúncies dels usuaris del servei de menjador que ofereix l’Ajuntament posen de manifest la nefasta qualitat i servei en el qual el PP està convertint aquesta ajuda a persones sense recursos, els usuaris del Jonquet el darrer exemple.

Per al regidor Toni Noguera: "és inadmissibles que l’única resposta que ha ofert l’Ajuntament és que en els últims mesos el menjar ha millorat de qualitat". Ha remarcat que la connivència del Partit Popular amb oferir mals serveis és preocupant i enunciable".

Des de MÉS creuen necessari assegurar un preu mínim adequat per menú i dia, que aquest no es pugui reduir pet part de les empreses i que hi hagi una sèrie de clàusules socials que garanteixin aportar factor humà en les contractacions d’aquests tipus de serveis.