Noguera: “La visita d’Isern a Son Gotleu és pròpia d’un senyor feudal”

El regidor de MÉS per Palma qualifica de cínic al batle Mateu Isern qui ahir va visitar una escola al barri apostant per l’educació

“En els darrers tres anys els recursos educatius i socials s’han reduït de forma rellevant i temerària”

El regidor Antoni Noguera afirma que la visita d’ahir del batle Isern a Son Gotleu “és pròpia d’un senyor feudal. Es fa fotografies amb els infants que han patit les retallades brutals en educació que ell mateix ha decidit i avalat”.

MÉS per Palma recorda que Cort ha retallat molts recursos públics en educació i benestar social als barris, com per exemple el programa Èxit, les ajudes a les AMIPAs per a la conciliació laboral i familiar, i les activitat extraescolars. “Cal recordar que Mateu Isern és el responsable de les retallades que s’han realitzat durant aquesta legislatura a Cort: es va eliminar el programa de dinamitzadors interculturals. Ara hi ha menys educadors que fan comunitaris”, afirma Noguera.

Així mateix, el grup municipal ecosobiranista afirma que Mateu Isern ha estat còmplice en les retallades en educació del seu aliat José Ramon Bauzá. “Ara hi ha menys mestres de suport a la diversitat, menys professors interins, menys beques de suport educatiu, menys beques menjador que dificulten la igualtat d’oportunitats i l’assistència als menjadors escolars de centenars de nins i nines, etcètera.”