Noguera: "En aquesta Diada presentam un projecte de present i de futur, un projecte que ha de créixer"

El coordinador general també ha assegurat que "hem de saber celebrar les victòries" i que "la Diada de Mallorca és oficial gràcies a la tasca de MÉS al Consell"

MÉS per Mallorca ha celebrat aquest dilluns 30 de desembre un dinar popular a l’hipòdrom de Son Pardo, a Palma. El coordinador general de la formació, Antoni Noguera, ha assegurat que MÉS per Mallorca representa "un projecte de present i de futur" i que "la tasca de l’esquerra ecologista i sobiranisme és construir més majories, més consciència, que ha de créixer, establir majories i ser inclusius per arribar als nous mallorquins".

Arran de la presència de diversos dirigents d’ERC, Noguera ha explicat que "venen unes setmanes intenses" en que és probable que s’avanci amb les negociacions amb entre ERC i el PSOE. Tal com ha recordat el coordinador general ecosobiranista, "ja hem arribat a un acord amb Esquerra perquè en aquestes negociacions es faci arribar al PSOE l’agenda balear i que formi part de les converses". "Aquesta col·laboració és especialment important i té tres punts: els recursos hídrics, la mobilitat sostenible i les estructures ferroviàries i també la part fiscal del Règim Especial Balear".