Neus Truyol: “Son Gotleu és un barri abandonat”

La regidora Neus Truyol ha registrat una sol·licitud a Cort perquè el PP dugui a terme la neteja i el manteniment adequat dels espais públics d’aquest barri de Palma

“Els veïnats denuncien que hi ha plagues i infeccions. Nosaltres denunciam que són tractats com a ciutadans de tercera categoria”


Palma està més bruta que mai però l’estat de degradació i abandonament6 del barri de Son Gotleu és inacceptable. La regidora Neus Truyol ha registrat una sol·licitud perquè el PP de Cort actuï amb urgència per investigar la situació actual dels espais denunciats a través de la pàgina web de l’Associació de Veïns Orson Welles, del barri de Son Gotleu.

“Els regidors del PP són uns cínics. Mentre afirmen que Son Gotleu és una barriada prioritària i que hi dediquen més esforços i recursos, la realitat és completament diferent. Els conflictes i l’estat d’abandonament és més que evident i els veïns ho denuncien. On són les inversions promeses?”, exigeix Neus Truyol.

El cas de Son Gotleu és la mostra de que el nou sistema de rutes del servei de neteja d’EMAYA no funciona. “Abans la brigada de neteja a Son Gotleu era de 30 persones i ara és de 22. Abans hi havia 22 rutes diàries i ara hi ha 11 rutes alternes, és a dir que fa net cada dos dies”.

És per això que MÉS per Palma denuncia que EMAYA i el PP han deixat abandonat Son Gotleu. “No és un barri prioritari per al govern de Cort perquè ni tan sols donen els mateixos serveis que als altres barris de Palma i el converteixen en un barri abandonat”, conclou Truyol.

Adjuntam la sol·licitud a EMAYA, on podreu trobar els enllaços a la pàgina web d’aquesta associació de veïns Orson Welles, amb imatges dels fets denunciats.

Documents adjunts