Neus Truyol: “El PP condemna al poblat de Son Banya a viure en un femer”

JPEG

La regidora ha denunciat que el govern de Cort ha abandonat completament el Pla de Reallotjament de Son Banya, i està permetent que s’hi acumulin tones de runes i fems

La regidora de MÉS per Palma ha mostrat avui en roda de premsa unes imatges de l’estat actual del poblat de Son Banya, en les qual es pot comprovar com els fems, la brutor, electrodomèstics i runes de les cases enderrocades s’acumulen per tot arreu.

“La imatge de Son Banya és la imatge que millor representa les conseqüències de la política del Partit Popular: runes, drama social, cronificació de la pobresa i condemna a la marginalitat”.

Neus Truyol ha denunciat que el PP ha aturat completament el Pla de Reallotjament. “En tres anys el PP no ha reallotjat a cap família de Son Banya, i a més ha acomiadat una treballadora social i una treballadora familiar. Si no hi ha reallotjaments es cronifica la pobresa i la marginalitat. S’ha demostrat que les famílies que han tingut una segona oportunitat fora del poblat han millorat les seves condicions socials i personals”.

“Son Banya és un femer”

“La nefasta gestió del PP és una vergonya, tant pel que fa al drama social de les persones que hi viuen, com per l’acumulació de fems que hi ha”. Neus Truyol exigeix al govern de Cort que actuï amb urgència: a EMAYA que faci net el poblat i posi les mesures adients per evitar que es tornin a reproduir els abocaments; i al PP de Cort a que reprengui el Pla de Reallotjaments de forma immediata.

La regidora denuncia que fa mesos que el PP té coneixement d’aquesta situació: runes de les cases que han estat esbucades, abocadors incontrolats, fems, brutor i deixalles per tot arreu. “Són un perill per als infants i per a la salut pública. Però, ni Serveis Socials ni EMAYA estan fent res per solucionar-ho des de fa mesos”.

Carpeta