Neus Truyol denuncia l’immobilisme del president d’EMAYA davant el conflicte laboral

La regidora de MÉS per Palma i membre del Consell d’Administració d’EMAYA alerta que Andreu Garau no té cap voluntat de negociar res amb els treballadors

“Mentre Garau fa propostes innegociables, Palma segueix més bruta que mai i els ciutadans reclamen un bon servei de recollida i neteja de la ciutat”

MÉS per Palma acusa el regidor de Medi Ambient i president d’EMAYA Andreu Garau d’immobilisme davant el conflicte laboral obert amb els treballadors i treballadores de l’empresa pública. “Garau no ha estat capaç de solucionar els problemes, ans al contrari. Ha alimentat els conflictes laborals culpant als treballadors pel mal servei públic. Això és una greu irresponsabilitat”.

La regidora del grup MÉS i membre del Consell d’Administració d’EMAYA, Neus Truyol, recorda que el conflicte laboral “segueix obert i no mostra indicis de solució, que és precisament el què els ciutadans volen: que es resolguin els problemes i tenir un bon servei de neteja i recollida dels fems”.

De fet, Andreu Garau aquesta setmana ha tornat a donar mostres de la seva inflexibilitat i immobilisme presentant un nou document al comitè d’empresa d’EMAYA. “Però no és una base per començar a negociar, és un document de proposta innegociable”.

“I mentre això segueix enquistat, no podem analitzar la qualitat del servei”. Neus Truyol va fer en el mes de juny passat una petició perquè s’analitzés el nivell de la qualitat del servei que presta EMAYA. Però Andreu Garau ignora la petició i ja s’han celebrat dos Consells d’Administració sense que aquest punt estigui inclòs en l’ordre del dia.

“Encara no s’ha presentat una avaluació de la qualitat del servei, però la realitat és molt evident. Palma cada dia està més bruta, els problemes de recollida segueixen i s’acumulen, els veïns continuen queixant-se. Però Andreu Garau immòbil”, conclou la regidora Truyol.