Miquel Enseyat apel·la al “vot de confiança” davant la possibilitat real d’aconseguir un diputat al Congrés

El candidat de PSM-IV-ExM afirma a Campanet que “als qui parlen de vot útil, nosaltres els deim que en democràcia totes les opcions són útils, i ara més que mai: ens calen només 9.000 vots més per obtenir un diputat que defens

El candidat al Congrés dels Diputats per la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa, Miquel Ensenyat, ha intervingut avui a migdia en un acte electoral que ha omplert la Casa de Cultura de Campanet, junt amb el número dos de la llista, l’ecosocialista David Abril, i amb el portaveu nacionalista campaneter i tinent de batle, Xesc Morell. Posteriorment ha participat en un dinar a Petra, en què també ha intervingut la batlessa, Catalina Mas, i el candidat al Senat, Jaume Català. 

Arran de les darreres enquestes publicades, que afirmen que el PSM-IV-ExM est&
agrave; disputant el darrer diputat en joc amb el PP, Miquel Ensenyat ha apel·lat al “vot de confiança”. 

El candidat de la coalició ha insistit que “els vots són dels ciutadans”, no dels partits: “demanam als ciutadans d’aquesta terra que confiïn en nosaltres i en les possibilitats reals que tenim de poder-los representar. Així podrem demostrar que tenim una manera diferent de fer les coses. Demanam un vot de confiança, una oportunitat per ser la seva veu a Madrid”. I ha afegit: “als qui parlen de vot útil, nosaltres els deim que en democràcia tots els vots i totes les opcions són útils, i ara més que mai”. 

Miquel Ensenyat ha explicat que votar PSM-IV-ExM també és fer un “vot sincer, que es fa des del convenciment i no des de la por”, i un “vot conscient, perquè som conscients que ens trobam en un
moment especialment delicat, ja que si el PP aconsegueix sis diputats, a més de reforçar la previsible majoria de Mariano Rajoy, legitimarà les polítiques de destrucció, antisocials i antimallorquines de José Ramón Bauzá i de Maria Salom”. 

Ensenyat ha afirmat que “el sisè diputat del PP no el disputa el PSOE, sinó la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa. Ens calen només 9.000 vots més per entrar al Congrés dels Diputats, obtenir un diputat balear, independent, progressista i ecologista per primera vegada en la història i frenar el tsunami de la dreta. Necessitam 9.000 vots per defensar les Illes Balears i per aturar al PP”.