Miquel Ensenyat proposa als veïnats de Maria una solució definitiva per les males olors de la planta compostadora

Com a president del Consell, Miquel Ensenyat anuncià als veïnats de Maria de la Salut afectats per les males olors de la planta compostadora de Son Bacs, situada al terme d’Ariany, que es tancarien les instal·lacions en els propers tres anys.

Després de quinze anys de patir les males olors de la planta compostadora de Son Bacs, al terme d’Ariany, els veïnats afectats varen rebre l’anunci de Miquel Ensenyat que la planta es tancaria en un període màxim de tres anys. Aquesta decisió va ser comunicada als ciutadans i els ciutadanes de Maria de la Salut en una reunió que mantingueren amb Ensenyat i altres representants del Consell dimarts passat.

En paraules del president de la institució insular “m’hauria agradat venir aquí i poder dir-vos que demà mateix tancàvem la planta però existeix la necessitat de construir una nova planta i això requereix temps”.

Per pal·liar els efectes de les males olors, el Consell reduirà la quantitat màxima de llots procedents de les depuradores que es dipositin a la planta d’Ariany. D’aquesta manera s’espera reduir l’impacte, especialment en els mesos d’estiu.

La majoria dels veïnats veieren bona la solució proposada per Miquel Ensenyat i la reunió acabà amb un aplaudiment.