Miquel Ensenyat presenta el projecte Eufolk a les institucions europees

El president del Consell de Mallorca ha presentat a Brussel·les el projecte Eufolk, una eina per fomentar el desenvolupament de talents musicals emergents per arribar a una nova audiència

El president Miquel Ensenyat, juntament amb el director insular de Participació Ciutadana i Joventut del Consell de Mallorca, s’ha reunit amb diverses institucions europees per presentar el projecte de dansa i música folklòrica Eufolk. Es tracta d’una eina per fomentar el desenvolupament de talents emergents i arribar a una nova audiència. S’espera, d’una banda, sistematitzar la detecció d’artistes emergents en el camp de la dansa i música folklòrica per desenvolupar la seva formació i estimular la mobilitat amb tallers formatius i d’investigació. D’altra banda, augmentar la visibilitat dels artistes emergents, tant en l’àmbit local com internacional, a través d’esdeveniments internacionals i, sobretot, amb el festival de danses i músiques folklòriques que se celebrarà a Mallorca.

"Es tracta d’una oportunitat fantàstica per posar damunt la taula la nostra cultura popular. Crec que és una manera per projectarnos al món amb tot el nostre folklore. En ser Mallorca una destinació turística important el festival estarà exposat a un públic internacional de magnituds gairebé impossibles d’aconseguir en altres llocs", ha explicat el president Ensenyat.