MIQUEL ENSENYAT: LA GENT VIU MILLOR ARA QUE FA QUATRE ANYS

MÉS per Mallorca presenta la seva campanya de feina feta amb el lema #ElCanviContinua

Miquel Ensenyat i Neus Truyol fan un repàs de les polítiques desenvolupades durant aquesta legislatura davant 80 persones a Esporles

MÉS per Mallorca han presentat la campanya de feina feta a Esporles, davant 80 persones. La campanya tendrà per lema #ElCanviContinua, i consistirà en 10 vídeos temàtics a les xarxes socials, l’edició digital d’una memòria de les polítiques desenvolupades aquesta legislatura, 10 reunions territorialitzades davant la militància i culminarà amb una assemblea de dació de comptes oberta a tota la ciutadania al mes de març.

Miquel Ensenyat, candidat dels ecosobiranistes a la presidència del Govern, ha destacat l’aprovació de «lleis impulsades per MÉS per Mallorca que han situat les Illes Balears a l’avantguarda europea, com la Llei de Residus o la Llei de Canvi Climàtic». Així mateix, Ensenyat ha fet referència a la protecció del territori amb mesures com l’aprovació del Parc Natural d’Es Trenc o l’ampliació de Cabrera impulsada pel Govern.

El també president del Consell de Mallorca ha repassat les polítiques socials, amb especial referència al suport en la dependència, la construcció de noves residències o la introducció de la Renda Social «que ha permès que puguem dir que a les Illes Balears cap ciutadà tornarà a quedar sense oportunitats».

Neus Truyol, regidora i candidata a l’Ajuntament de Palma, ha fet referència a les polítiques de transformació del model econòmic centrades en les persones i el medi ambient. Truyol ha recordat la Llei d’Habitatge i l’oficina antidesnonaments per garantir el dret a l’habitatge, que encara és un dels grans reptes pendents a Mallorca, i també les polítiques per posar límits al turisme, garantir millores laborals i diversificar l’economia. «Hem posat les bases de la transformació econòmica i política que necessita Mallorca, però necessitam molt més, i per això necessitam la implicació de moltíssima gent» ha conclòs Neus Truyol.